„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Košė

Visos temos
Košė Košė

Košė – patiekalas iš vandenyje (piene ar sultinyje) virtų kruopų ar grūdų, į kurį gali būti įdėta druskos, cukraus, pieno, spirgų, šviežių ar džiovintų vaisių, uogienės ir kt.

Bulvių košė

Norite tobulos bulvių košės? Gaminkite pagal šį receptą

Košė su avokadu

4 gardžių košių receptai: netikėtą skonį joms suteiks viena daržovė

Vaidos Kurpienės avižų košė

Kaip iš pasakos: avižų košė su kokosų pienu ir cinamonu

Kepenėlės

Skanu kaip pas mamą: švelnios kepenėlės su obuoliais bulvių košės patale

Patiekalai iš grikių / V.Kurpienė

Dietistė V.Kurpienė pasakė, kodėl grikiai yra tikras supermaistas: 3 receptai

Grikiai su feta

„Ir vėl grikiai?“: 5 patarimai, kuo paįvairinti grikių košę

Avižų košė

Avižinė košė, kuri per naktį pasigamina pati: 3 tinginių receptai

Kauno teritorinės muitinės nuotr.

Kontrabandinės cigaretės buvo paslėptos vaikiškose košėse

Perlinių kruopų košė su riešutais

Kasdienis patiekalas naujai: perlinių kruopų košė su itin netikėtu padažu