Kotletai

Visos temos
Kotletai Maltinukai

Kotletai – dažniausiai gaminamas patiekalas iš maltos mėsos, dažniausiai jautienos ar kiaulienos, kartu su kitais ingredientais. Kotletai gali būti formuojami į apvalius blynų pavidalo mėsos kepsnelius arba į daugiau tradicinio trikampio formos pyragėlius.

Pagrindiniai kotletų ingredientai gali būti: mėsa, svogūnai, kiaušiniai, duona arba džiūvėsiai, kurių tikslas yra susieti mėsos masę ir suteikti jai tekstūrą. Kotletai gali būti su įvairiais prieskoniais, tokiais kaip druska, pipirai, česnakai ar kiti ingredientai.

Kotletai su daržovėmis

Kotletai su daržovėmis – minkšti, sultingi ir labai skanūs

Pita su maltinukais

Pita su maltinukais: vienas malonumas

Menkės, kalafiorų ir pupelių kotletai

Žuvies kotletukai, kurie pakerės net vaikus

Kotletai su grybų padažu

Kotletai su grybų padažu: tirps burnoje

Maltinukai su grikiais

Maltinukai su grikiais: skanaukit į sveikatą!

Mėsos kukuliai

Egzotiški maltinukai su kariu, kokoso pienu ir imbieru

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliukai gurmanams: su riešutais, kaparėliais ir žolelėmis

Mėsos kukuliai

Sūrio padaže paskendę kukuliukai

Mėsos kukuliai

Maltos mėsos kukuliukai su baltu padažu ir marinuotomis daržovėmis