Kotletai

Visos temos
Kotletai Maltinukai

Kotletai – dažniausiai gaminamas patiekalas iš maltos mėsos, dažniausiai jautienos ar kiaulienos, kartu su kitais ingredientais. Kotletai gali būti formuojami į apvalius blynų pavidalo mėsos kepsnelius arba į daugiau tradicinio trikampio formos pyragėlius.

Pagrindiniai kotletų ingredientai gali būti: mėsa, svogūnai, kiaušiniai, duona arba džiūvėsiai, kurių tikslas yra susieti mėsos masę ir suteikti jai tekstūrą. Kotletai gali būti su įvairiais prieskoniais, tokiais kaip druska, pipirai, česnakai ar kiti ingredientai.

Kotletai su grybų padažu

Kotletai su grybų padažu: tirps burnoje

Maltinukai su grikiais

Maltinukai su grikiais: skanaukit į sveikatą!

Mėsos kukuliai

Egzotiški maltinukai su kariu, kokoso pienu ir imbieru

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliukai gurmanams: su riešutais, kaparėliais ir žolelėmis

Mėsos kukuliai

Sūrio padaže paskendę kukuliukai

Mėsos kukuliai

Maltos mėsos kukuliukai su baltu padažu ir marinuotomis daržovėmis

Kotletukai
Reklama

Legendiniai kotletukai lydi visą gyvenimą: štai ko reikia, kad iškeptumėte juos tobulai

Mėsos kukuliai

Mėsos kukuliai orkaitėje: apsilaižysit pirštelius

Vištienos maltinukai

Vištienos maltinukai – skanūs kaip pas mamą