Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2020-07-22 17 val.
Pažaislio vienuolyno komplekse surengta egzotiška vakarienė

Egzotiška degustacija Pažaislio vienuolyne: Lietuvoje užaugintos krevetės, sraigių ikrai bei veganiški lašiniai

Skrudintų kopūstų salotos

Neįprastas ir nenuviliantis receptas: skrudintų kopūstų salotos

Vasariški patiekalai savaitgaliui

2 vasariški patiekalai savaitgaliui: grilyje kepta šoninė traškia plutele ir suktinukai su krevetėmis

Ant grilio kepti vištienos vėrinukai

Pertraukai tarp lietingų dienų – greiti grilio patiekalai: kepame vištieną ir jūros gėrybes

Krevečių likučiai dažniausiai keliauja į sąvartynus

Mažųjų įrenginių revoliucijos idėja: o jeigu akumuliatorius pakeistume generatoriais?

Spagečiai su krevetėmis ir grietinėlės padažu

Nuostabus patiekalas per pusvalandį: spagečiai su krevetėmis ir grietinėlės padažu

Vytaras Radzevičius ir jo virta sriuba

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Tom Yam sriuba su krevetėmis

Vytaras Radzevičius ir jo gamintas krevečių saganaki iš Graikijos

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: krevečių saganaki iš Graikijos