Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-12-30 9 val.
Igno Damansko užkandis

Šefas Ignas Damanskas pasidalino šventinio meniu idėja: apsilaižysit pirštelius

Inovatyvios akvakultūros „derliaus“ degustacinė vakarienė Klaipėdoje

Klaipėdoje – ypatinga vakarienė: verslo elitas ragavo vietos mokslininkų išaugintų krevečių

KU magistrantas Jonas Lelys įsitraukė į eksperimentą.

Klaipėdoje krevetės bus auginamos panaudojant geoterminį vandenį

Liudas Skierus ir Visvaldas Matijošaitis

Teismas nagrinės „Vičiūnų ir ko“ skundą dėl sunaikintų 4 tonų surimio krevečių

Plungėje atidarytas džiūvėsių fabrikas

„Vičiūnams ir ko“ uždrausta Lietuvoje parduoti 4 tonas surimio krevečių

Krevečių vėrinukai

Šefų japonų būdas, kaip tobulai nuvalyti krevetes. O tada metas jų vėrinukams!

Bulvių virtinukai „gnocchi“ su padažu ir krevetėm

Karališkas patiekalas iš „Aurimėlio virtuvės“: bulvių virtinukai su padažu ir krevetėm

Žuvies šašlykas

Ant gyvos ugnies – žuvis ir jūros gėrybės. 12 receptų

Svieste keptos krevetės

„Aurimėlio virtuvė“: svieste keptos krevetės