„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Kriaušės

Visos temos
Kriaušės Kriaušės

Kriaušės – kriaušių vaisiuose yra mažai rūgščių, o cukraus kiekis panašus kaip obuolių, todėl tai saldūs vaisiai. Kriaušėse nemažai kalio ir kitų organizmui reikalingų mineralinių medžiagų.

Kriaušės yra įvairiai naudojamos maisto gaminime. Jos gali būti valgomos šviežios, džiovintos, kepamos ar naudojamos įvairiuose virtosiose patiekaluose, pyraguose, kompotuose, vaisių salotose ir kt. Kriaušės taip pat dažnai naudojamos gaminant vaisių sultis ir želė.

Permatoma kriaušių uogienė

Permatoma kriaušių uogienė: tikras delikatesas!

Kriaušių ir bruknių uogienė

Kriaušių uogienė su bruknėmis: žiemą neatsidžiaugsite!

Kriaušių salotos su sūriu

Viliojančios salotos su kriaušėmis: ypatingą skonį suteiks sūrio prisilietimas

Podagra

Kokių vaisių negalima valgyti sergant podagra?

Su medumi keptos kriaušės

Keptos kriaušės su medumi – tobulas desertas

Tautvydas Gurskas apie tai, kaip tinkamai laikyti obuolius

Agronomas T.Gurskas apie tai, kas padės išlaikyti sultingus obuolius per žiemą ir išvengti puvinio

Moliūgų ir kriaušių pyragas

Rudeniškas skanėstas – moliūgų ir kriaušių pyragas

Kriaušių pyragas

Ekspertės – apie kriaušių naudą, kaip jas sunokinti ir gardaus pyrago receptas

Moteris valgo

20 receptų, vertų išbandyti spalį: nuo moliūgų sriubos iki kriaušių pyrago