Krosnis

Visos temos
Krosnis 15min.lt/Pauliaus Jurkevičiaus nuotr. /Svarbiausias tikros picerijos atributas – malkų krosnis.

Krosnis – prietaisas arba įrenginys, skirtas maisto gaminimui. Tai yra svarbus virtuvės prietaisas, kurį galima naudoti kepti, troškinti, skrudinti, šildyti ar kitaip paruošti maistą įvairiais būdais. Yra įvairių rūšių krosnių, priklausomai nuo jų paskirties ir naudojimo būdo.

Šalčio banga palietė sostinės gamtą

Ugniagesių perspėjimas prieš šventes – išsivalykite kaminus, apsižiūrėkite krosnis

Asociatyvi nuotr.

Degina net batus: specialistai įspėja apie netinkamo kuro deginimo grėsmę sveikatai

Gaisro vietoje

Kauno rajone užsiliepsnojo krosnis

Menininkė Kamilė Krasauskaitė

Vilniaus miesto pasakojimą papildys nauja vieša erdvė, kviesianti burtis aplink ugnį ir maistą

Lukas Remeika – apie krosnis: ar jos vis dar populiarios?

Krosnių meistras Lukas: ar tikrai jos išgyvena renesansą, kas renkasi ir kiek kainuoja

Restorano „FIRE PLACE“  interjeras
Reklama

„Ogmios mieste“ duris atvėrė neįprastas restoranas – pitarija „FIRE PLACE“

Stiklas

„Kauno stiklas“ už 8 mln. eurų keis stiklo lydymo krosnį, laikinai stabdys gamybą

Šefas Gian Luca Demarco meta iššūkį lietuviams: ar išmoksite kepti tikrą itališką picą?
Reklama

Šefas Gian Luca Demarco meta iššūkį lietuviams: ar išmoksite kepti tikrą itališką picą?