Kruopos

Visos temos

Kruopos – sausi, pilni grūdai, kuriuos galima naudoti kaip maisto produktą. Jos gaunamos iš įvairių grūdų augalų, tokių kaip ryžiai, kviečiai, miežiai, grikiai, kukurūzai ir kt.

Kruopos yra plačiai naudojamos žmonių mityboje ir gaminant įvairius patiekalus. Jos gali būti paruošiamos virti, kepti, troškinti, kepti orkaitėje arba naudojamos kaip pagrindinis patiekalas, garnyras, sriubos sudedamoji dalis arba desertas.

Pusryčiai

Kurie grūdai turi mažai angliavandenių? 7 geri pasirinkimai

Akcijų savaitgalis Vilniaus „Akropolyje“

„Maxima“ sumažino kainas vienai prekių grupei

Cukinijos su perlinėmis kruopomis

Perlinių kruopų ir cukinijų troškinys: skanus, nebrangus ir sotus. Verta išbandyti!

Perlinių kruopų košė su riešutais

Kasdienis patiekalas naujai: perlinių kruopų košė su itin netikėtu padažu

Nida Degutienė ir jos virta sriuba

Nidos receptas: sriuba, kokios dar neragavot – jūros gėrybių su polenta

Brokolių salotos

Šios maistingos salotos ilgai išliks geros: brokolių su kruopom, vynuogėm ir riešutais

Graikiškos salotos su kruopomis

Šiomis salotomis pasisotinsit net per pietus: daržovių ir kruopų, su graikišku atspalviu

Perlinių kruopų ir jautienos sriuba

Aromatinga ir soti perlinių kruopų sriuba su jautiena, kurią dar papildys daržovės

Pupelių sriuba su kruopomis

Maistinga ir soti sriuba, kurioje dera ryžiai, kruopos, pupelės ir daržovės