Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-12-12 9 val.
Kisielius su džiovintomis slyvomis

3 kisieliaus receptai iš senųjų kulinarinių knygų: burokėlių, džiovintų obuolių ir citrinų

Silkės suktinukai

Aktualu belaukiant Kūčių vakarienės: kaip išsirinkti geriausią silkę?

Salotos su karštai rūkyta lydeka

Salotos, kurios paįvairins Kūčių stalą – daržovės su rūkyta lydeka

Kūčių stalas

Mitybos specialistė pataria: kaip per Kūčias mėgautis maistu ir nepersivalgyti?

Kūčių stalas

Kūčių stalas – tarp tradicijų ir šiuolaikinių šeimininkių improvizacijų

Kūčios

Tytuvėnų regioninis parkas primena seniausius Kūčių patiekalus iš Naukaimio

Kūčių stalas.

Kūčių stalas prieš 20 metų ir dabar – muziejininkės akimis

Kūčių stalas

Kūčių valgiaraštis: nauji skoniai ir deriniai

Prie Kūčių stalo sėda visa šeima

Kūčių stalas pagal žaliavalgę Olgą Dzindzeletą