Naujienos ankstesnės nei 2023-12-18 14 val.
Silkė

Nepamirškime ir po švenčių: silkė lenkiškai – aliejuje, su svogūnais

Silkės torčiukas

„Aurimėlio virtuvė“: nuostabus silkės torčiukas šventiniam ar kasdieniam stalui

Kūčių stalas

Kūčios: kokie svarbiausi ritualai ir ką simbolizuoja patiekalai ant šventinio stalo

Kūčiukai

Kūčių vakarienė prieš 80 metų ir dabar: pasakoja 90-metė Vincė

Keptas karpis – būtinas ant lenkų stalo per Kūčias

Karštieji žuvies patiekalai Kūčių ir Kalėdų stalui: 20 receptų

Rūta Dubakienė

Mokslininkė išvardijo Kūčių patiekalus ir atributus, galinčius alergizuoti: į sąrašą patenka net eglė

Prekybininkė Indrė dėlioja tik ką žvejų ištrauktą stintą į vitriną. Per praėjusias Kalėdas stintos nebuvo, dabar jūra dosni.

Jūra paruošė kalėdinę dovaną: vėl eina stinta!

Silkė

Silkės ABC: kaip išsirinkti, mirkyti ir receptai – nuo silkės pataluose iki „foršmako“

Menkės filė

Ekspertas – apie šaldytą žuvį: ką verta žinoti perkant ir kaip atitirpinti nepridarant klaidų