Kūčiukai

Visos temos
Kūčiukai Kūčiukai

Kūčiukai – tradicinis lietuviškas kepinys, kuris yra susijęs su Kūčių švente ir jau tapęs vienu iš šios šventės simbolių.

Kūčiukai yra maži, apvalūs, apie dviejų centimetrų skersmens. Jie dažniausiai kepami iš mielių, tešlos, aguonų. Dažniausiai jie būna kepami saldūs, traškūs, arba minkšti.

Aguonų pienas

Greita ir skanu: keksiukai su kūčia

Kūčių stalas

Tradiciniai Kūčių patiekalai: 7 receptai, kurie išgelbės šventinį stalą

Kūčiukai

Jei dar nespėjote išsikepti kūčiukų: patarimai ir 5 patikrinti receptai

Kūčiukai

Jei kepsite patys: 5 kūčiukų receptai – kieti, minkšti, su kanapėmis, be glitimo

Kūčiukai

Ištyrė prekybos centruose parduodamus kūčiukus: kurie sveikiausi, o kur tyko pavojai?

Kūčiukai

Tradicinis Kūčių valgis – jau parduotuvių lentynose: atskleidė, kiek kainuos šįmet

Šeimos Kūčių stalas

Seniausias ir lietuviškiausias Kūčių patiekalas: jį valgė ir turtuoliai, ir vargšai

Kūčių stalas

Kai valgyti norisi, o gaminti – ne: kokie patiekalai ir už kiek siūlomi Kūčių vakarienei?

Kūčiukai iš „Aurimėlio virtuvės“

Tikriausi kūčiukai iš „Aurimėlio virtuvės“