Kulinarija

Visos temos
Kulinarija Lietuvos turizmo departamento nuotr./Šakočio kepimas

Kulinarija – patrauklios išvaizdos, gero skonio ir maistingų savybių valgio gaminimo technologija.

Kūčių stalas

Tradiciniai Kūčių patiekalai: 7 receptai, kurie išgelbės šventinį stalą

Kūčiukai

Jei dar nespėjote išsikepti kūčiukų: patarimai ir 5 patikrinti receptai

Kepta žuvis su šafranu paskanintu aliejumi

Kepta žuvis su šafranais paskanintu aliejumi

Kiaulienos kepsniai
Reklama

Kol nusiplauni rankas, vakarienė – ant stalo: minkšti karbonadai per kelias minutes

Lietiniai su kiaušiniu

Greitai, bet gardžiai: 10 puikiausių blynų receptų

Svajūnas Jarmala

J.Valančiūno asmeniniu šefu tapęs S.Jarmala: „Persikelti už Atlanto ryžausi tik dėl vienos priežasties“

„Gardutė“

Prieš premjerą Lietuvoje komedija „Gardutė“ aplankys tris tarptautinius festivalius

Varškės spurgos

Tobulos varškės spurgytės – kaip vaikystėje

Burokėliai

Įminta raugintų burokėlių paslaptis: kantrybės reikės, bet verta