Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Kulinarija

Visos temos
Kulinarija Lietuvos turizmo departamento nuotr./Šakočio kepimas

Kulinarija – patrauklios išvaizdos, gero skonio ir maistingų savybių valgio gaminimo technologija.

Kiaulienos kepsniai
Reklama

Kol nusiplauni rankas, vakarienė – ant stalo: minkšti karbonadai per kelias minutes

Lietiniai su kiaušiniu

Greitai, bet gardžiai: 10 puikiausių blynų receptų

Svajūnas Jarmala

J.Valančiūno asmeniniu šefu tapęs S.Jarmala: „Persikelti už Atlanto ryžausi tik dėl vienos priežasties“

„Gardutė“

Prieš premjerą Lietuvoje komedija „Gardutė“ aplankys tris tarptautinius festivalius

Varškės spurgos

Tobulos varškės spurgytės – kaip vaikystėje

Burokėliai

Įminta raugintų burokėlių paslaptis: kantrybės reikės, bet verta

Saugirdas Vaitulionis, Natalija Bunkė, Nijolė Jagelavičienė, Daina Bosas

Saugirdas Vaitulionis išleido debiutinę knygą – prisidėjo ir garsūs draugai: „Pagaliau“

Trinta žirnelių sriuba

Sušilkime: trinta žirnių ir moliūgų sriuba su špinatais

Kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis

Rudens TOP patiekalas: kepti moliūgai su avinžirniais ir dešrelėmis