Naujienos ankstesnės nei 2013-05-30 22 val.
Rimvydas Laužikas

Rimvydas Laužikas: „Lietuvos kulinarinis paveldas – didžkukuliai ar elnias paauksuotais ragais?“

 Birutė Imbrasienė ir Gražina Kadžytė

Kulinarijos paveldo fondo vadovė Birutė Imbrasienė: „Populiariausias patiekalas Kovo 11-ąją ir Vasario 16-ąją – cepelinai“

Festivalyje „Čia visa Lietuva“ savo paveldą pristatys skirtingų Lietuvos etnografinių regionų atstovai.

Auga baltarusių susidomėjimas lietuviškais amatais, ypač kulinariniu paveldu

Samtis

Žiurų kaimo „kleckai“ pripažinti tautiniu kulinarijos paveldu

Ramūnas Čižas kiekvienais metais organizuoja jau tradiciniu tapusį vežių festivalį

Poilsis Lietuvoje: 2. Pas Čižą – ne tik alaus

Vienas iš tradicinių šventės simbolių – keptas paršelis. Nemokamai jo paskanauti galės visi šventėje dalyvausiantys Kazimierai, Kaziai, Kazytės ir Kazimieros.

Kazimiero mugė šiemet pažers staigmenų

Padažai

Kipras – tūkstantmečius kauptas kulinarinis paveldas vienu prisėdimu (nuotraukos)