Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-07-02 19 val.
Vytaras Radzevičius su sūnumi ir jų ruošta dalis paelja

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: paelja iš Menorkos restorano „Cuk-Cuk“

Benedikto turgus

„iittala restoranų radaras“: naujas kulinarinis potyris sostinėje – Benedikto turgus

Skonio testo dalyviai

Renesansą išgyvenančių šakočių skonio testas: ko tikėtis iš masinių ir mažųjų kepėjų?

Šimtmečio vakarienės Zyplių dvare akimirkos

Zyplių dvare surengta LDK laikų puota: tarp didikų mėgtų patiekalų – ir veršiuko smegenėlės

Jay Fai darbuojasi savo restoranėlyje „Raan Jay Fai“

Gatvės maisto meistrė iš Tailando nori grąžinti „Michelin“ žvaigždutę: išvargino dėmesys

Pasaulinę turizmo dieną lietuviai raginami keliauti po savo kraštą

Slaptažodis, Pasaulinę turizmo dieną atversiantis Lietuvos šimtmečio maršruto objektus

„Zanavykų ragaučiaus“ patiekalai

„Zanavykiškas ragaučius“: patiekalai, kuriuos būtina paragauti Šakių krašte

Restoranas „Kuchmistrai“ ir jo įkūrėjas Arūnas Tarnauskas

Restorano „Kuchmistrai“ įkūrėjas Arūnas Tarnauskas: „Ne tik Vilniuje reikia gerų restoranų“