Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-05-28 16 val.
Nida Degutienė ir jos keptas chačiapuri

Nidos receptas: gruziniški chačiapuriai, kuriems neįmanoma atsispirti

Magnusas Nilssonas

Gurmanai ašaroja: šefas Magnusas Nilssonas uždaro žymųjį restoraną „Faviken“ Švedijoje

„Zum Franziskaner“ restoranas Stokholme

Ypatingos kryptys smalsiems gurmanams: 7 tebeveikiantys seniausi pasaulio restoranai

Restoranų gido „47 Flavours of Vilnius“ pristatymas

Naujas Vilniaus restoranų gidas turistams ir miestiečiams patars, kur vakarieniauti

Vienas iš būdų paruošti jūrų kiaulytę

Gurmaniškoji Peru: tūkstančiai bulvių rūšių, kukurūzų kompotas ir jūrų kiaulytės pietums

Šventinė pozole – tiršta „sriuba“ su kiauliena ir kukurūzais, patiekiama su įvairiais garnyrais

Kalėdos Meksikoje: tradicinių patiekalų kupina šventė nuo gruodžio iki vasario

„Viduklės koldūninės“ meniu

Garsiausi Lietuvos koldūnai – legenda, telpanti į arbatos šaukštelį

Virginija Pupeikytė-Dzhumerova ir jos pristatyti patiekalai

Liepos 6-osios vaišės: įprasti lietuviški patiekalai kitaip

Maisto turgus Kambodžoje

Susipažinkite su turtinga tolimosios Kambodžos virtuve. 3 lengvi receptai iš skirtingų regionų