Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-06-24 11 val.
Šilutės žuvienė

Patiekalai, dėl kurių verta keliauti po Lietuvą: vėžių uodegėlių sriuba, ledai su dilgėlėm ir pieno šampanas

Žagarėliai

2 receptai pasiilgusiems tradicinių patiekalų: suvalkietiški barščiai su ausytėmis ir aukštaitiški žagarėliai

Liutauras Čeprackas

Antrąjį gastronomijos forumą rengiantis L.Čeprackas: „Kurti modernią lietuvišką virtuvę nuo nulio – neįmanoma“

Braserija „14Horses“

30 geriausių restoranų. 25 vieta: antrasis trisdešimtuko debiutas „14 Horses“

Restoranas „La Esperanza“

30 geriausių restoranų. 27 vieta: naują šefą pristatanti „La Esperanza“

Vytaras Radzevičius ir jo virta charčio sriuba

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: charčio sriuba (Sakartvelas)

Restoranas „Avenue Brasserie“

30 geriausių restoranų. 28 vieta: naujas miestas ir naujas restoranas reitinge – „Avenue Brasserie“ Šiauliuose

Restoranas „Palanga“

30 geriausių restoranų. 29 vieta: naują šefą pristatantis restoranas „Palanga“

Mėsainis su „kimchi“

Tarptautinė mėsainių diena: 3 netikėti ir madingi gatvės maisto receptai