„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
Naujienos ankstesnės nei 2020-06-25 20 val.
Maisto kritikas Fortunato da Câmara

Maisto kritikas Fortunato da Câmara: „Neinu vertinti restoranų, turėdamas intenciją blogai aprašyti“

„Theobromine“ šokoladiniai saldainiai

Pažintis su 3 Vilniaus šokolado gamintojais: nuo legendinių saldainių iki sveiko šokolado

Vokietijos fondas Klaipėdai padovanojo karalienės Luizės suknelės autentišką kopiją.

Klaipėda kviečia: kovo 10-ąją minimas karalienės Luizės gimtadienis

Vytaras Radzevičius ir jo virta sriuba

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: Tom Yam sriuba su krevetėmis

Šimtmečio vakarienės Zyplių dvare akimirkos

Prof. R.Laužikas: Nepriklausomybė laisvės skonio suteikė ir lietuviškai gastronomijai

Šefas Gerdvilas Žalys

Iš pasaulinių žvaigždžių mokęsis šefas G.Žalys: „Deriniai, veikiantys Prancūzijoje, nebūtinai veiks Lietuvoje“

Jacques Bally

Tarptautinio restoranų gido prezidentas: ko reikia šaliai, kad ši taptų gastronominiu traukos objektu?

Restorane „Mirazur“ jo šefas Mauro Colagreco kuria kulinarines madas diktuojančius patiekalus

„Mirazur“ – geriausias pasaulio restoranas, diktuojantis madas. Kokį stebuklą sukūrė jo šefas?

Maistas restorane

Tyrimas parodė, kas trukdo į Lietuvą privilioti gastronomija besidominčius turistus