Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2021-12-25 17 val.
Kepsnys su žolelių sviestu

Kodėl ateityje valgysime laboratorijoje užaugintą mėsą?

Omikron

„NY Times“: Įnirtinga Pietų Afrikos kova su COVID-19 mutacijomis

COVID-19 tyrimai

Nauja testavimo tvarka privačioms laboratorijoms davė darbo – kreipiasi darbdaviai

Rita Vorobjovienė

Rita tiria COVID-19 mėginius, o laisvalaikiu žaidžia ledo ritulį: čiuožti įkvėpė vaikas

Espresso kava / 123rf.com nuotr.

„NY Times“: Klimatui šylant, gali nebelikti kavos. Ar pavyks ją išsaugoti?

R.Budriūnas (kairėje) ir K.Jurkus (dešinėje)

Prestižinį apdovanojimą pelnę inžinieriai: apie stulbinamus lazerių pritaikymo būdus

COVID-19 molekulinis PGR tyrimas

Neeilinė kauniečio istorija: laboratorija sumaišė COVID-19 atsakymą, o tada – prasidėjo

Mokslininkas

Naujas rekordas: užfiksuota žemiausia laboratorijoje pasiekta temperatūra

Mokslas.it-fizika

Kas bendro tarp VU fizikų ir Nobelio premijos laureatų tyrimų?