Naujienos ankstesnės nei 2022-01-20 13 val.
Kepsnys su žolelių sviestu

Laboratorijoje užauginta mėsa pinga, mokslininkai ją giria, bet iškilo naujas iššūkis

knyga

10 įdomiausių 2021 m. mokslo rekordų: nuo ilgiausių urvų iki žemiausios temperatūros

Kepsnys su žolelių sviestu

Kodėl ateityje valgysime laboratorijoje užaugintą mėsą?

Omikron

„NY Times“: Įnirtinga Pietų Afrikos kova su COVID-19 mutacijomis

COVID-19 tyrimai

Nauja testavimo tvarka privačioms laboratorijoms davė darbo – kreipiasi darbdaviai

Rita Vorobjovienė

Rita tiria COVID-19 mėginius, o laisvalaikiu žaidžia ledo ritulį: čiuožti įkvėpė vaikas

Espresso kava / 123rf.com nuotr.

„NY Times“: Klimatui šylant, gali nebelikti kavos. Ar pavyks ją išsaugoti?

R.Budriūnas (kairėje) ir K.Jurkus (dešinėje)

Prestižinį apdovanojimą pelnę inžinieriai: apie stulbinamus lazerių pritaikymo būdus

COVID-19 molekulinis PGR tyrimas

Neeilinė kauniečio istorija: laboratorija sumaišė COVID-19 atsakymą, o tada – prasidėjo