Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Laikas griliui“

Visos temos

„Laikas griliui“ – 15min turinio projektas apie patiekalus ant grilio ir naudingus patarimus grilio sezonui.

 

„Suplyšusi“ duona su priedais

Vaišių stalui – sūrio skanėstai: kepame ant grilio, skanaujame lazdelių ir rutuliukų

Pietūs lauke

Grilio receptų rinkinys Joninėms gamtoje: nuo kepsnių ir šašlykų iki desertų

Ant grotelių kepti sūrio ir daržovių vėrinukai

Grilio patiekalų sezonas įsibėgėja: receptai kepantiems ne tik mėsą

Nida Degutienė ir jos kepti avienos kebabai

Nidos receptas: avienos kebabai lyg iš Artimųjų Rytų

Ant grilio kepama mėsa

Tarptautinė barbekiu diena: kepimo ant grilio tradicijos pasaulyje ir išskirtinis receptas

B.Nicholson dalinasi tobulo mėsainio patarimais

B.Nicholson patarimai tradicinių ir egzotiškesnių mėsainių mėgėjams. 10 receptų

Nida Degutienė ir jos ruoštas patiekalas

Nidos receptas: kepti kiaulienos šonkauliai su viskio ir klevų sirupo glazūra

Ant grilio kepta kiauliena

Kepame ant grilio: kiaulienos šonkauliukai, avienos šašlykai ir vištos sparneliai

Grilio meistras Kristupas Krivickas ir jo kepti šonkauliai

Ieškantiems receptų Joninių savaitgaliui: grilio meistras siūlo išbandyti rūkytus šonkaulius