Lazdyno riešutas

Visos temos
Lazdyno riešutas Riešutai ir džiovinti vaisiai

Lazdyno riešutas – labai vertingas maisto produktas. Riešutai valgomi švieži ar kiek pakepinti, iš jų spaudžiamas aliejus, kuris vartojams konditerijoje, kosmetikoje, lakų, dažų gamyboje, o iš išspaudų gaminama chalva.

Varškės apkepas su ryžiais

Paragaukit varškės apkepo, kokio dar nekepėt: praturtintas ryžiais ir riešutais

Asta ir Kostas kartu ir ūkyje, ir kalnuose

Išėjusi iš darbo Asta pradėjo vairuoti traktorių ir kartu su vyru augina riešutus: tai geriausias sprendimas

Veganiški desertai

Nori – gali atrasti: naminė „Nutella“ bei tartaletės su figom ir riešutais

Lazdyno riešutai

Sakartvelas lazdynų riešutų eksportą šiemet padidino 1,6 karto

Kepti pastarnokai su medumi ir lazdyno rieštutais

Lazdyno riešutai – ir desertams, ir košėms bei daržovėms paskaninti

Lazdyno riešutai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie lazdynus: ką dar be riešutų galima ir naudinga vartoti?

Rimi ThumbNail 8

„Druska ir pipirai“: paprastas, bet ne prastas meduolių ir bananų pyragas – gabalėlis palaimos

Kiaulienos kepsneliai

Savaitgalio pietums – kiaulienos kepsneliai su lazdyno riešutų plutele

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: žaliosios salotos su šilauogėmis ir tinginys su lazdyno riešutais