„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Lietiniai

Visos temos
Lietiniai Lietiniai su vaniliniu padažu

Lietiniai – skystokos tešlos blynai, kepami per visą keptuvę. Iškeptus lietinius galima tuoj pat valgyti su mėgstamu padažu, uogiene ar šviežiomis uogomis arba įdaryti įvairiais įdarais.

Priklausomai nuo įdaro galima skanauti sūrius, pikantiškus ar saldžius lietinius. 

Iš lietinių galima suformuoti ir tortą – pikantišką arba saldų, tik lietinius reikia ne įdaryti, bet pertepti norimu įdaru ir sluoksniuoti vieną ant kito.

Natalijos lietiniai

Maisto tinklaraštininkė Natalija vakarui siūlo lietinius vos iš dviejų ingredientų

Lietiniai su kiaušiniu

Greitai, bet gardžiai: 10 puikiausių blynų receptų

Blyneliai su vištų kepenėlėmis ir pievagrybiais

Blyneliai su vištų kepenėlėmis ir pievagrybiais

Lietiniai blynai su vištiena

Lietiniai su vištiena: minkštučiai ir nepakartojami

Lietiniai su rabarbarais

Geriausias patiekalas vasariškiems pusryčiams: lietiniai su keptais rabarbarais

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: gardžiųjų lietinių su bananais receptas už mažą kainą
Reklama

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: gardžiųjų lietinių su bananais receptas už mažą kainą

Lietiniai

Smagurių džiaugsmui: tobuli lietiniai su užburiančiu įdaru

Orkaitėje apkepti lietiniai

Beveik kaip lazanija: sotūs lietiniai su mėsa tobulam savaitgaliui

Gintarė Laucė kviečia mėgautis spalvingais patiekalais

Mažuosius sužavės spalvoti lietiniai, suaugusius – sveikas užkandis