Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2018-02-03 10 val.
Beata Nicholson ir jos kepti senoviniai sklindžiai

B.Nicholson: „Jei šventės nesukursim, ji pati neateis“. Senovinis sklindžių receptas

Naujojo meniu patiekalai

Lietuviškos Padėkos dienos tradicijos: nori gerų santykių su uošviene – gamink „macnų“ troškinį

Jonas Gricius, Šarūnas Banevičius, Vaida Skaisgirė, Tomas Slausgalvis

Garsenybės Kaune lietuvišką Padėkos dieną atšventė be kalakuto, bet su kopūstiene

Restoranas „Kuchmistrai“ ir jo įkūrėjas Arūnas Tarnauskas

Restorano „Kuchmistrai“ įkūrėjas Arūnas Tarnauskas: „Ne tik Vilniuje reikia gerų restoranų“

Renginio akimirka

Sveiką mitybą išbandęs Gediminas Juodeika: „Geriausia dieta yra viengungiškas gyvenimas“

Žemaitiškas kastinys su bulvėmis

Šventiškas valgiaraštis: lietuviški patiekalai

Rimantė Kulvinskytė

Rimantė Kulvinskytė: Lėkštės turinys – mada, politika ir vertybės

Bulviniai blynai su šviežių grybų padažu

Šventinis valgiaraštis – su mėgstamiausiais patiekalais

Šaltibarščiai

Kvietimas atostogauti Lietuvoje skambėjo Paryžiuje ir Londone