Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-02-21 7 val.
Šefui Liang Chi Li pavyko paruošti cepelinus

Azijos virtuvės šefas: „Paruošti cepelinus sunkiau, nei kiniškus koldūnus“. Receptas, pagal kurį gamino

Ewa Wołkanowska-Kołodziej savo knygoje lenkams pasakoja apie Vilniaus krašto virtuvę

Knygos „Vilnius. Šeimos skonių istorija“ autorė: „Lenkai labai mažai žino apie Lietuvą, lietuvius ir lietuvišką virtuvę“

„Stiklių“ Tavernos meniu atnaujinimas su Gerdvilu Žaliu ir Romualdu Zacharevičiumi

„Stikliai“ tęsia atsinaujinimą: naujas Aludės meniu, cepelinai išlieka, kvies vėlyvųjų pusryčių

Bulviniai blynai

Įvairiausi bulvių blynai: ir tarkuoti, ir žemaičių, ir su lengvesniais priedais

Bulvių apkepas su spirgučiais

Savaitgalio valgiaraštis: paprastoji lietuviška klasika ir šis tas skanaus iš kaimynų

„Žemaičių ąsočio“ cepelinas su mėsa

Gastronomijos istorikai: „Lietuvos gaspadinė“ pristato lietuvišką virtuvę iki masinio bulvinių patiekalų paplitimo

Bulviniai blynai su vištiena

Visų mėgstami bulviniai blynai: skirtingi priedai neleis jiems pabosti. 10 receptų

Kugelis su vištiena

Auksinio kugelio paslaptys: 7 naudingi patarimai ir klasikinis receptas

Bulviniai blynai

Kai lietus lyja, kepam bulvinius blynus: nuo klasikos iki patobulintų receptų