Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2019-06-05 19 val.
Liutauras Čeprackas

Antrąjį gastronomijos forumą rengiantis L.Čeprackas: „Kurti modernią lietuvišką virtuvę nuo nulio – neįmanoma“

Bulvių salotos su putpelių kiaušiniais

Bulvės – ir gaivioms salotoms, ir netikėtiems užkandžiams ar vėrinukams. 15 receptų

Bulvių vafliai

Bulvių sezonas – į pabaigą, tuoj valgysim lengviau, o kol kas – 12 įdomių receptų

Šaltibarščių ledai

Ar ragautumėt? Studentės kaunietės sukūrė šaltibarščių ledus

Nida Degutienė ir jos gaminti cepelinai

Nidos receptas: klasikiniai cepelinai – su mėsa ir su varške bei naudingų patarimų rinkinys

Varškės sausainiai-skarelės

Jaukiųjų desertų 10-ukas: tinginys, „smėlio juostos“, varškės sausainiai ir kiti skanėstai

Zrazai

Strelkabelka receptas: zrazai su raugintų agurkų ir svogūnų įdaru

Žagarėliai

Aktorius M.Nedzinskas apie žagarėlius: vaikystėje jie man suteikė saugumo jausmą

5c6d4161f3551video_5c6d3656d16ce

Virtuvės šefė Vaida Šukienė stengiasi svečius nustebinti Klaipėdos krašto patiekalais