Naujienos ankstesnės nei 2020-02-03 13 val.
Rausvi cepelinai su jautienos įdaru

Įdomi improvizacija: burokėliais nuspalvinti cepelinai su jautienos įdaru

Švilpikai

Paprasti ir nekasdieniai patiekalai iš virtų bulvių: švilpikai, piršteliai, pyragėliai ir kukuliai

Skonio testo dalyviai

Grybukų testas: kieno kepamas tradicinis lietuviškas skanėstas gardžiausias?

NORFA - ŠVENTINIS ANTIES KRŪTINELĖS KEPSNYS

Šventinis anties krūtinėlės kepsnys

Troškinta antiena

Pietums – gardi troškinta antiena

15min studijoje – Liutauras Čeprackas

L.Čeprackas apie lietuvišką virtuvę: jei nepriimame daugiakultūriškumo, liksime su bulve ir rūgpieniu

Rimvydas Laužikas

Prof. R.Laužikas: „Pasakodami apie gastronominę tradiciją dažniau renkamės dalykus „for fun“ užuot pasirinkę tai, kas tikra“

Žagarėliai

2 receptai pasiilgusiems tradicinių patiekalų: suvalkietiški barščiai su ausytėmis ir aukštaitiški žagarėliai

Liutauras Čeprackas

Antrąjį gastronomijos forumą rengiantis L.Čeprackas: „Kurti modernią lietuvišką virtuvę nuo nulio – neįmanoma“