Naujienos ankstesnės nei 2020-12-21 13 val.
Balandėliai

Ekspertė atskleidžia 5 balandėlių gamybos gudrybes ir dalinasi receptais

Lietuviai išrinko 15 patiekalų, kuriais labiausiai verta vaišinti užsieniečius

Sukurtas nacionalinis meniu – su Lietuvos skonių žemėlapiu ir specialiu lipduku

Patiekalas su grybais

Patiekalas be didelių įmantrybių: skryliai su šviežių grybų padažu

Šaltibarščiai

2 originalios šaltibarščių variacijos: ruošti su mineraliniu vandeniu ir paversti kokteiliu

Šaltibarščiai

Vasara visai čia pat: gaivesnių, švelnesnio skonio šaltibarščių receptas

Grupė „X Ambassadors“, būgnininkas Adamas Levinas

Interviu su „X Ambassadors“ būgnininku Adamu Levinu: laisvą laiką Vilniuje skirs lauktai pažinčiai

Švilpikai

Savaitgalio pietums – lietuviškas patiekalas: nuo virtinukų iki kugelio

Šimtmečio vakarienės Zyplių dvare akimirkos

Prof. R.Laužikas: Nepriklausomybė laisvės skonio suteikė ir lietuviškai gastronomijai

Cepelinai

Idėjos cepelinų mėgėjams: ką daryti, jei liko vakarykščių?