Naujienos ankstesnės nei 2021-10-23 8 val.
“Garbanoti” balandėliai

Balandėliai – ir tinginiams, ir darbštuoliams: 10 receptų

Ant grotelių kepama mėsa ir daržovės

Valgiaraštis šiltam ir saulėtam savaitgaliui: grilis, bulvių patiekalai ir skanėstai

Žinomi žmonės „Stikliuose“, Rokas Zakarevičius, Aleksandras Ciupijus su žmona Anna

Žinomi žmonės „Stikliuose“ ragavo naujuosius tavernos meniu patiekalus

Šaltibarščiai su feta

Vasaros klasika – šaltibarščiai: 3 receptai su itin netikėtais ingredientais

Sostinėje vėl veikia atsinaujinęs restoranas „Neringa“

Legendinė „Neringa“ atvėrė duris: grįžo „Kijevas“ ir plakta grietinėlė, ateityje – gyva muzika ir šokiai

Šaldytus patiekalus gaminanti bendrovė „Kogus“

Šaldytais koldūnais garsėjanti įmonė per karantiną keitė darbo pobūdį: lietuviai itin pamėgo cepelinus

Balta mišrainė

Baltos mišrainės viražai: ruošta ir su ikrais, ir su omarais, o vėliau supaprastėjo. Patarimai ir receptai

Dzūkiškos šiuškės su šoninės ir pievagrybių padažu

„Aurimėlio virtuvės“ receptas: dzūkiškos šiuškės su šoninės ir pievagrybių padažu

Laurynas Slapšys

„Vilkmergės“ ambasadorius rekomenduoja: Lietuvos kulinarinis paveldas jūsų namuose