Naujienos ankstesnės nei 2022-05-04 18 val.
Mieliniai blynai

Ant nosies – sočiosios Užgavėnės: net 30 įvairiausių blynų receptų

„Koriukas“ su sūdyta karamele

„Aurimėlio virtuvė“: skanusis „Koriukas“ su sūdyta karamele

Cepelinai

Cepelinų diena: paprasti, bet svarbūs patarimai ir keli patikrinti receptai

Renginio akimirka

3 cepelinų variacijos: veganiški, su varške ir mėtomis bei saldūs bulvinukai

Apkepas

Paskutiniojo sausio savaitgalio meniu: nuo veganiškų iki lietuviškų patiekalų

Daniela Fuertes Casanas ir Žilvinas Tratas

Ž.Trato širdį užkariavusi kolumbietė D.Fuertes Casanas: „Mus suvedė likimas“

Riccardo Pinna restorane „Kmynas ir vynas“

Londone garsenybes aptarnaujantis italas pamilo lietuvę ir sukūrė meniu jos tėvų restoranui Kaune

Kugelis su vištiena

Auksinio kugelio paslaptys: 7 naudingi patarimai ir klasikinis receptas