Likeris

Visos temos

Likeris  – stiprus, saldus alkoholinis gėrimas, gaunamas maišant spiritinius gėrimus su įvairiais sirupais, trauktinėmis, vynais, sultimis.

Likerių stiprumas būna labai įvairus: nuo 18 iki 80% etilo alkoholio. Skoniui pagerinti į likerius pilama cukraus sirupo, tirštumui (konsistencijai) išlaikyti – krakmolo sirupo.

Nida Degutienė ir jos gamintas tortas

Nidos receptas: šventinis airiškas tortas su alumi ir likerio kremu

Davidas Gluckmanas

Kauną aplankęs princesės Dianos mėgstamiausio gėrimo išradėjas: „Mano močiutė iš Tauragės“

Alkoholio butelis

„Campari“ perka likerio „Grand Marnier“ gamintoją už 684 mln. eurų

Kalėdiniai skanėstai

Valgomos dovanos. 8 gardžios idėjos

Jozo Gasparas

Kroatijos klubas atleido trenerį, kuris pavogęs žaidėjo banko kortelę nusipirko 36 butelius likerio

Šokoladinis pyragas su likeriu ir graikiniais riešutais

RUOŠIAME SAVAITGALIO DESERTĄ: 10 šokoladinių pyragų

Viešajame parke drambliai laisvai vaikšto kur panorėję.

Indijos kaime – girti drambliai

Graikijoje parduodamas dar sovietinėje Lietuvoje gamintas likeris