Liofilizacija

Visos temos

Liofilizacija – tai unikalus uogų, vaisių, daržovių džiovinimo būdas šalčiu, kuris taikomas maisto pramonėje.

 

Alexander Gerst yra garsus astronautas. / Thomas Banneyer / dpa/picture-alliance

Lietuvos įmonė kurs maistą Europos kosmoso agentūrai

Redvita ir Ramūnas Ramoškos

Po sotaus gyvenimo Norvegijoje – neįprastas verslas: liofilizuoja ir braškes, ir dilgėles

Nuovargis

Nuovargis ir silpnumas – vitaminų stokos požymiai. Iš kur jų gauti žiemą?

Šermukšnių uogos

Ir maistas, ir vaistas: kokiomis uogomis gydėsi mūsų močiutės?

Trešnės

Lietuviai uogas mėgsta, o kodėl jos reikalingos?

Vasaros uogos

Uogose slypintys vitaminai bus naudingi ir žiemą, jei žinosite, kaip jas paruošti

Vasaros uogos

Žiemą – ypatingu būdu paruoštos uogos