Naujienos ankstesnės nei 2014-11-05 12 val.
Pakuotes

Abejingumą rūšiavimui lietuviai gali įveikti keisdami savo įpročius

Gražina Gum

Gražina Gum: žalias maistas bus vertingas tik tada, jei ruošite jį taisyklingai

„Eko laboratorijos” dirbtuvės

Chemija ne klasėje, kūryba iš šiukšlių arba kada sveika atsisakyti plauti lėkštes?

Jurgis Didžiulis

Jurgis Didžiulis: jei tapai priverstinai „eko“, vadinasi nepagavai kampo

Parodos akimirka

Pradedama registracija į konferenciją „Atsakingas restoranų verslas 2014“

"Baltshop. Balthotel. Baltgastro"

Culina mundi po vienu stogu: Vilniuje ruošiamasi tarptautinei gastronomijos fiestai

Parodos akimirka

Virėjas – ne ką mažesnis menininkas, negu dailininkas ar muzikantas

Parodos akimirka

Vilniaus gastronomijos savaitė kviečia mėgautis geru maistu

Mokykla

Skaitmeninės mokymosi priemonės – laužo senąsias mokymosi tradicijas?