Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2014-11-14 17 val.
Cheminiai tyrimai

Baltijos aplinkos forumo atlikti kraujo ir dulkių tyrimai pateikė gąsdinančias išvadas

Piero Mazzei

Svetingumo ir maisto parodose: nuo itališkų saldumynų iki lietuviško moliūgo ir burokėlio

Kalifornijos mokslų akademija

Ekologiškos gyvensenos pavyzdys – ikoniška šiuolaikinė architektūra

Alfas Ivanauskas

Kulinaras Alfas Ivanauskas: „Nesibaiminkite maisto pateikti netradiciniu būdu“

Parduotuvių, restoranų ir viešbučių įrangos paroda.

Verslas, per krizę vertintas kaip rizikingiausias, vėl šoka ant bangos

Vištiena su rabarbarais

Iš kur idėjų semiasi kulinarijos tinklaraščių autoriai?

Įdaryta bulvė

Kodėl lietuviams virtuvėje trūksta išradingumo?

Piero Mazzei

Ką galima Lietuvoje pagaminti iš 200 kiaušinių, 20 kg miltų ir 6 kg migdolų?

Objektas „Lygintuvas“ / Loretos Zdanavičienės asmeninio archyvo nuotr.

Menas, kuris nevartoja