Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2017-10-25 13 val.
Martynas Rimavičius

Restoranų guru Martynas Rimavičius: „Plaukas sriuboje – dar ne nuosprendis“

Liutauras Čeprackas

Į gastronomijos forumą kviečiantis Liutauras Čeprackas: „Klaidų ir aš esu pridaręs“

Žurnalo „Geras skonis“ 2017 m. rudens numerio viršelis

Rudeniniame „Gero skonio“ numeryje – pokalbiai su išskirtiniais pašnekovais

Liutauras Čeprackas

Liutauras Čeprackas prisipažino, kur visada užsuka keliaudamas užsienyje

Liutauras Čeprackas

Patiekalų mados: nuo kotleto „Astra“ iki kosmonautų maisto

Liutauras Čeprackas barmenų čempionate „World Class“

L.Čeprackas: „Į kokteilį reikia žiūrėti kaip į patiekalą, o ne kaip į degtinės pylimą į sultis“

Restoranas „Gastronomika“

30 geriausių restoranų Lietuvoje: geriausias restoranas Lietuvoje 2017 m. – L.Čepracko „Gastronomika“

Liutauro Čepracko „Gastronomika“

Paskelbtas geriausių Lietuvos restoranų reitingas: kas triumfavo šiemet?

Kepsniai

Mėsos atsisakęs vyras: didkepsniai ir šonkauliai vis dar yra mano mylimiausias patiekalas