Naujienos ankstesnės nei 2019-06-13 11 val.
Liutauras Čeprackas

Antrąjį gastronomijos forumą rengiantis L.Čeprackas: „Kurti modernią lietuvišką virtuvę nuo nulio – neįmanoma“

Studentai

Pirmus metus Liutauro Čepracko akademijoje atlaikė pusė studentų: „O kas sakė, kad bus lengva?

Liutauras Čeprackas ir avižinė granola

Pasigamins kiekvienas: avižinė granola su riešutais ir vyšniomis pagal Liutaurą Čepracką

Avižinė granola

Avižinė granola su riešutais ir vyšniomis pagal Liutaurą Čepracką

Liutauras Čeprackas ir kepti įdaryti obuoliai

Pasigamins kiekvienas: avižine koše įdaryti obuoliai, su karamele ir lazdyno riešutais pagal Liutaurą Čepracką

Kepti įdaryti obuoliai

Avižine koše įdaryti obuoliai su karamele ir lazdyno riešutais pagal Liutaurą Čepracką

braskiu-batoneliai

Avižinių dribsnių-braškių batonėliai pagal Liutaurą Čepracką

Liutauras Čeprackas ir batonėliai su braškėmis

Pasigamins kiekvienas: avižinių dribsnių-braškių batonėliai pagal Liutaurą Čepracką

Liutauras Čeprackas ir pica su pepperoni dešra

Iškeps kiekvienas: Detroito stiliaus pica pagal Liutaurą Čepracką