Naujienos ankstesnės nei 2021-04-13 13 val.
Į namus iš geriausių restoranų gali atkeliauti įvairiausi patiekalai

Kokius patiekalus geriausi restoranai tiekia į namus? Nuo didkepsnio ir aštuonkojo iki lazanijos bei spurgų

Pirmos valandos po karantino įvedimo akimirkos

Restoranai atverti durų per šventes nebesitiki: vieni šefai priverstinai ilsisi, kiti kuria skanėstus namams

„Momo Grill“ Vilniuje interjeras

Restoranų rinka – aukštos įtampos režime: rudenį bando išgyventi, bet vargina nežinia

Arnas Petronis ir Kamelija Krivickaitė

Superšefu tituluotas Arnas Petronis vedė mylimąją Kameliją: tortą pasigamino pats, o žiedus išsitatuiruos

Rekonstruotame pastate jau pradėjo veikti restoranas „Nidos prieplauka“.

Pajūrio restoranus labiau baugina prasti orai, o ne svečių santūrumas po karantino

Restorano „Saint Germain“ lauko terasa

Turistai vasarą restoranų neužtvindys: užverti duris, daryti pauzę ar tikėtis kaimynų srauto?

Liutauras Čeprackas

L.Čepracko „Gastronomika“ atvėrė duris naujoje vietoje: daugiau įvairovės ir atvirumo, bet dalies griežtų „ne“ nekeis

Antrojo Lietuvos gastronomijos forumo akimirka

Vilniuje prasidėjo Lietuvos gastronomijos forumas: nuo lietuviškos virtuvės iki „Michelin“ žvaigždučių