Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2024-08-15 9 val.
Grilyje keptas tunas

Tuno kepsniai ant grotelių – vos per 2 minutes!

Donatas Karklius siūlo pasigaminti vasarišką kebabą su tzatziki padažu

Maisto tinklaraštininko idėja savaitgaliui: vasariškas kebabas su tzatziki padažu

Laura Kaziukonienė, užkandžius Europos astronautams kuriančio prekės ženklo „Super Garden“ įkūrėja

Astronautams užkandžius kurianti lietuvė: norime į kosmosą tiekti vienatvę slopinantį maistą

Asociatyvi nuotr.

Maisto švaistymo reguliavimas: sėkmės pavyzdžių jau netrūksta

Makaronų apkepėlė

Makaronų apkepėlė – įsimintinas skonis

Sausainiai su šokoladu ir pistacijomis

Išsiilgusiems naujų skonių – sūdytų pistacijų ir šokolado sausainiai

Vytaras Radzevičius ir asociatyvi nuotr.

V.Radzevičius dalijasi lietuvišku grilio receptu: pasidovanokite sau šventę

Cukinijų derlius

Iš daržų jau keliauja cukinijos ir kitos gėrybės: išvardijo būdus, kad kuo mažiau jų atsidurtų konteineriuose

Arbatos gėrimas Stambule

Gurmaniški atradimai Turkijoje: nuo tradicinių patiekalų iki „Michelin“ šefų ruoštų vakarienių viešbučio restorane