„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Maistinės medžiagos

Visos temos

Maistinės medžiagos – maisto gamyboje vartojamos saugios medžiagos.  Medžiagų pavadinimuose žodis maistinis paprastai nurodo, kad būtent šis medžiagos variantas yra tinkamas maistui ar maisto gamybai, nes yra pakankamai švarus, neužterštas cheminiais junginiais, mikroorganizmais ar kitais patogeniniais organizmais.

Elena Šukė, šeimos gydytoja

Pataria manodaktaras.lt: ką turėtume žinoti apie geležies naudą žmogaus organizmui?

Uogos

Naujas šaldymo būdas išsaugo maisto sąvybes ir sutaupo laiko: kokie jo trūkumai?

Maisto papildai

Geriausia dovana Kalėdoms – sveikata: kaip pagerinti savo gyvenimo kokybę?

Šeimos pusryčiai

Naudingas ar žalingas? 5 naujausi tyrimai apie pieno poveikį organizmui

Daržovių ir vaisių kokteilis

Su maistu gauti organizmui būtiniausių medžiagų kiekį fiziškai beveik neįmanoma

Morkų sultys

Ar tikrai sveika gerti šviežiai spaustas sultis?

Maistas veido priežiūrai

Maistas, provokuojantis spuogų atsiradimą ir odos ligas

Kiaušiniai

Kaip išsirinkti kokybiškus kiaušinius?

Duona

Mitybos specialistė: skaidulinės medžiagos padeda sulieknėti ir apsisaugoti nuo vėžio