Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-04-02 18 val.
Agnė Marija Čiagė

Neradusi prieskonių, kokių ieškojo, Agnė įkūrė jų butiką: „Tai tikra magija virtuvėje“

Keksas

Idealus savaitgalio skanėstas – drėgnas rikotos keksas, pagardintas citrusais

Desertui – vazonėlis „žemių“ su bazilikais

Receptas-pokštas iš „Aurimėlio virtuvės“: su visomis „žemėmis“ valgomi bazilikai

Įdaryta saldžioji bulvė

Išbandykite įdarytas saldžiąsias bulves: įdarai skirtingi, skanus patiekalas garantuotas

Kiniška saldžiarūgštė vištiena

Naminė kiniška saldžiarūgštė vištiena: pasakiškas skonis be jokių keistų priedų

Rauginti kopūstai su džiovintomis slyvomis

Gardus užkandis, o gal pyragėlių įdaras: su slyvom kepti rauginti kopūstai

Trinta bulvių ir porų sriuba

Greita ir pigi bulvių ir porų sriuba. Pagardinkit ją traškia šonine ar trupinukais

Prof. R.Laužikas pasakoja apie Velykų patiekalus

Prof. R.Laužikas – apie pamirštus ir išlikusius Velykų valgius. Senovinis paschos receptas

Svogūniniai kiaulienos šonkauliukai: prieš ir po

„Aurimėlio virtuvės“ svogūniniai kiaulienos šonkauliukai. Mėsa tiesiog kris nuo kauliuko!