Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-05-15 10 val.
Žaliųjų citrinų pyragas

Pasaldinkit savaitgalį žaliųjų citrinų pyragu. Manėt, kad sudėtinga? Klydot!

Nida Degutienė ir jos keptos bandelės

Nidos receptas: pasakiškos švediškos bandelės su cinamonu ir kardamonu

Pienių medus

Verdame pienių medų: 5 patarimai, kad jis pavyktų, ir klasikinis receptas

Bulviniai blynai su faršu ir ridikėlių padažu

Bulviniai blynai su mėsa, paskaninti ridikėlių padažu. Nustebsit, kaip jis tinka!

Darius Petkevičius su žmona Aiste ir dukra Mėta

Aktorius D.Petkevičius – apie firminį savo patiekalą ir žmoną puikią kulinarę: „Būna labai skanu“

Gian Luca Demarco su šeima

Šventinis Gian Lucos pokalbis su Italijoje gyvenančia mama: „Ji – labai mažytė, bet labai griežta“

Bulvių virtinukai „gnocchi“ su padažu ir krevetėm

Karališkas patiekalas iš „Aurimėlio virtuvės“: bulvių virtinukai su padažu ir krevetėm

Kiauliena su vynuogėmis

Su vynuogėm ir raugintais kopūstais kepta kiauliena. Patiks ir šeimai, ir svečiams

Vaflių tortas su obuoliais

Čirvinių blynų tortas su obuoliais: įspūdingai atrodo ir pasakiškai skanu