Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Naujienos ankstesnės nei 2023-09-16 9 val.
Kepta vištiena, gardinta „Chmeli Suneli“

Išbandykite: kepta vištiena, gardinta prieskonių mišiniu „Chmeli suneli“

Perlinių kruopų košė su riešutais

Kasdienis patiekalas naujai: perlinių kruopų košė su itin netikėtu padažu

Bulvės folijoje

Folijoje keptos bulvės su lašeliu egzotikos: jas papildys alyvuogės

Naminis pesto padažas

Bazilikų skonis ir aromatas žiemai: kaip gaminti ir užšaldyti pesto padažą

Varškės ir slyvų pyragas

Pirmam rudens savaitgaliui – nuostabus varškės ir slyvų pyragas iš „Aurimėlio virtuvės“

Kiaušinienė su daržovėm

Skonio tobulybė – ispaniška plakta kiaušinienė su daržovėmis

Marinuoti pjaustyti agurkai

Agurkų salotos žiemai, kurioms tiks ir peraugusios daržovės. Po receptą iš Švedijos ir Lenkijos

Estela Stumbraitė su tėvais Inga ir Aivaru Stumbrais

Jaunoji šefė Estela Stumbraitė – apie ateities planus ir autorinę laidą: dalijasi ypatingu receptu

Kepta lašiša su daržovėmis

Žuvies patiekalas vos per pusvalandį: 10 receptų mažiems ir dideliems