Naujienos ankstesnės nei 2020-10-09 13 val.
Kapotų avižų košė su karamelizuotais obuoliais

Tobula avižinė košė: ekspertė – apie skirtingas rūšis, tinklaraštininkė dalinasi receptais

Proteino granola

„Višta ar kiaušinis“ receptas: proteino granola

„Vilniaus duona“

Tyrimas atskleidė: panašu, jog lietuvių meilė ruginei duonai blėsta. Kas ją nukonkuravo?

GeraiGerai

Po darbų muzikos studijoje V.Tamošaitis-GeraiGerai stoja virti pagardų: „Esame kečupo tauta, noriu pasiūlyti kažką kitokio“

Renata Ničajienė ir jos ruošta arba iš obuolių žievelių

Renata Ničajienė pataria, kaip skaniai panaudoti obuolių ir apelsinų žieveles

Daržovės

Dietistė pataria: kokias daržoves ir vaisius valgyti sveikiausia atėjus rudeniui?

Maistas mokykloje

Vilniaus Kunigaikščio Gedimino progimnazijos vadovas rengiasi nutraukti maitinimo sutartį su „Bruneros“, ši žada kreiptis į teismą

Daržovės

„Skelbiu.lt“ iššūkis – mėnuo be prekybos centrų

Knygoje „Skonio reikalas“ rašoma ir apie aromatines žoles

Ištrauka iš knygos „Skonio reikalas“. Aromatingoji virtuvė: naudojame žoles