Naujienos ankstesnės nei 2020-12-29 10 val.
Kadagio uogos

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie kadagius medicinoje ir gastronomijoje

Nida Degutienė ir jos virta ramen sriuba

Nida Degutienė – apie tai, kaip po švenčių sunaudoti kepto paukščio likučius

Vita Marija Murėnaitė

Išgyventi iš 240 eurų. Eksperimento pabaiga: tai ar įmanoma savęs nevaržant išsiversti iš pašalpos?

„Lietuvos metų gaminys“ aukso medalis

Išrinkti Lietuvos metų gaminiai

Šviežia žuvis

Ekspertė pataria, kaip šventėms išsirinkti kokybišką žuvį ir kiek ją laikyti

Spalvoti sausainiai

Gardžios Kalėdos: kokios valgomos dovanos džiugins labiausiai? Rinkiniai – nuo saldžių iki aštrių

Kinijos miestas Donguanas

Kinijoje vartotojų kainos mažėjo pirmą kartą per daugiau nei dešimtmetį

Maisto produktai

Aktualu visiems: patarimai, kaip greičiau ir saugiau nusipirkti maisto produktų

Maisto papildai nepakeičia sveikos ir subalansuotos mitybos.

3 iššūkiai, su kuriais susiduriame puoselėdami sveiką gyvenseną