Naujienos ankstesnės nei 2021-03-16 7 val.
Krienai

Prof. R.Laužikas ir I.Šidlaitė – apie populiariuosius krienus: kaip juos kasti, paruošti ir su kuo valgyti

Virti ryžiai

Kaip pašildyti ryžius, jei prisivirėte per daug, ir kur juos skaniai panaudoti?

Makaronai su daržovėmis

2 patiekalai, leisiantys sunaudoti likučius: grikių apkepas ir makaronai su daržovėmis

Ūkininkų turgus Kaune

Į racioną grįžta daugiau daržovių: kurias laikyti šaldytuve, o kam tinka kambario temperatūra?

Žuvies ir daržovių troškinys

Gydytoja dietologė V.Polevoda – apie valgymo režimo svarbą pacientui, maisto demonizavimą ir populiarias dietas

Maisto prekių parduotuvė Maskvoje

Maistas Rusijoje per metus brango 7,5 karto sparčiau nei ES

„Tikri vaisiai“ įkūrėja Gintarė Čivilienė

Mažų maisto verslų starto ir augimo karantinas nestabdė: kokie nauji pirkėjų įpročiai tą lėmė?

Justė Janovičiūtė

Maisto atiduotuvę įkūrusi J.Janovičiūtė: žmonės dalijasi viskuo – pyragais, mėsos gaminiais, mišrainėmis

Grūdai

Sprendimas dėl maisto produktų tiekėjų bei pirkėjų reguliavimo atidėtas dar savaitei