Naujienos ankstesnės nei 2023-04-02 13 val.
Išpardavimas prekybos centre

Ekspertai: maisto kainų brangimą lėtins pingančios žaliavos, energijos kainos

Desertui – vazonėlis „žemių“ su bazilikais

Receptas-pokštas iš „Aurimėlio virtuvės“: su visomis „žemėmis“ valgomi bazilikai

Rauginti kopūstai su džiovintomis slyvomis

Gardus užkandis, o gal pyragėlių įdaras: su slyvom kepti rauginti kopūstai

Ko vyrams reikėtų atsisakyti sulaukus 40-ies

Norite ilgiau išlikti jauni? 10 blogiausių maisto produktų vyresniems nei 40 metų vyrams

Varškės sūreliai

Varškės sūreliai – nekaltas desertas? Ekspertė išnarstė jų sudėtį, kai kas nustebins

Apdegęs skrebutis

Rytinis skrebutis šiek tiek apdegė: specialistai atsakė, ar tokias vietas reikėtų nukrapštyti

Koldūnų gamyba

Lietuviški koldūnai tapo tarptautinio reitingo hitu: ar atspėsit, į kurią vietą jie šoko?

Sultinys iš kubelio

Ko verti pirktiniai sultiniai? Maisto kokybės specialistė išanalizavo 4 pavyzdžius

Žemės ūkio ministerijos patalpos

Siekiama griežtinti nesąžiningus žemės ūkio ir maisto produkcijos įsigijimus