Maisto rūkymas

Visos temos
Maisto rūkymas Nowickissausage.com nuotr./Rūkykla

Maisto rūkymas – maisto gamybos technologinė operacija, kai maisto produktas veikiamas dūmais (paprastai – medienos), karšto rūkymo metu – ir karščiu.

BNS nuotr.

Gamintojai: uždraudus skystą dūmą, brangtų kai kurie maisto produktai

Stintų šventė Palangoje

Vieniems kvepia, kitiems smirda: Neringos žuvies rūkyklos kursto aistras

vieniems-kvepia-kitiems-smirda-zuvies-rukyklos-neringoje-kaitina-aistras

Vieniems kvepia, kitiems smirda: žuvies rūkyklos Neringoje kaitina aistras

Saulius Skvernelis

S.Skvernelis „valstiečių“ draudimams rūkyti balkonuose nepritaria

Rūkymas

Cigaretės vilionės – kaip atsilaikyti tas lemtingas 7 sekundes?

Kaip mesti rūkyti?

Veiksmingi būdai mesti rūkyti

Rūkymas žudo

Kodėl rūkyti – žalinga?

Nida

Panikuoti neverta – lietuviškiems rūkytiems lašiniams, dešrai ar žuviai nieko negresia