Majonezas

Visos temos
Majonezas Gail Rast, Flickr.com/Majonezas

Majonezas – tirštas šaltas emulsinis padažas (t. y. sutirštintas į jį pilant riebalų). Gaminamas iš vandens, augalinio aliejaus ir kiaušinių, kiaušinio trynių ar net pieno produktų.

Pomidorų ir pupelių salotos

Skanumėlis: pomidorų ir pupelių salotos

Sumuštiniai

7 idėjos tingiems savaitgalio pusryčiams

Ant grilio kepta lašiša

Ant grilio kepta lašiša: prieš ir po kepimo ją paskanins krapų majonezas

Šašlykai
Reklama

Šašlykų draugai – kefyras, mineralinis vanduo, pomidorų sultys: išbandykit 3 receptus

Šviežių dilgėlių majonezas

Vitaminų telkinys – dilgėlių majonezas: skanaukit kaip užtepą, dažykit daržoves

Majonezas

Velykoms – naminis majonezas: 10 receptų visavalgiams ir veganams

Majonezas iš grūdėtos varškės
Reklama

Velykų karalius majonezas: ar tikrai verta rinktis liesesnį ir į ką būtina atkreipti dėmesį

Majonezas

Kaip išsirinkt geriausią majonezą ir ar sunku jo pasigaminti patiems? 2 receptai

Balta mišrainė

Kulinarijos ekspertai – apie nemirtingą baltąją mišrainę: ką verta žinoti?