Makaronai

Visos temos
Makaronai Makaronai

Makaronai – vienas svarbesnių maisto produktų kai kurių tautų kulinarijoje ir galintis pakeisti kitus ląstelienos produktus: duoną, košes, ryžius, šakniavaisius. Tai ploni ir ilgi miltiniai gaminiai. Italijoje ir anglų kalboje žodis „makaronai“ (maccheronemacaroni) reiškia tik vieną vakarietiškų makaronų porūšį: plonus, trumpus, tuščiavidurius makaronus.

Makaronai gaminami iš kvietinių miltų (galimi ir kiti variantai), vandens bei kitų papildomų produktų (kiaušinių, prieskonių, t.t.). Dažniausias terminis jų apdorojimas yra virimas.

Makaronų apkepas

Kepsite ir dar kartosite: šis apkepas patiks visai šeimai

Alytuje atidaryta dar viena „Kauno grūdai“ gamykla

32 mln. eurų investicija: Alytuje atidaryta dar viena „Kauno grūdai“ gamykla

Makaronai su moliūgais

Kreminės tekstūros makaronai su moliūgų tyre

Vieno puodo pasta

Šimto skonių stebuklas viename puode: visą darbą už jus atliks orkaitė

Makaronų patiekalas
Reklama

Kai kainos tokios mažos, su „Lidl“ keliaukite į itališkų skonių kelionę

Makaronų apkepas

Makaronų apkepas su jautiena – nepaliks abejingų

Pasta su keptom cukinijom ir šviežiomis sojų pupelėmis

Makaronai kitaip: su keptomis cukinijomis, mocarela ir šviežiomis sojų pupelėmis

Makaronai su feta

Taupus variantas vakarienei: dėl šio patiekalo suomiai buvo pritrūkę fetos

Vištiena su makaronais vietnamietiškai

Kitoks skonis: vištiena su makaronais vietnamietiškai