Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Stonkus

Visos temos
Mantas Stonkus Mantas Stonkus

Mantas Stonkus – televizijos laidų ir renginių vedėjas, aktorius, humoristas. Gimė 1987 m. gegužės 3 d. Plungėje. Augina du vaikus: Ceciliją ir Pranciškų. 

M.Stonkus mokėsi Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, studijavo aktoriaus-renginių vedėjo specialybę. Karjeros pradžia buvo „MTV Lietuva“ kanale vesta tiesioginio eterio laida „Most Wanted“. Aktorius taip pat yra vedęs apdovanojimus „Dviračio žvaigždė“, laidas „Su cinkeliu“, „Pričiupom“ , „Mes vieno kraujo“, „Finalo ketvertas“ bei kitas. 

Kartu su Mantu Katleriu M.Stonkus sukūrė humoro duetą  „#ManTaiVienodai“, „#ManTaiKieme“, įkūnija vaidmenį humoro šou „Buvusių moterų reikalai” ir antroje šio šou dalyje. Mantas Stonkus taip pat yra filmavęsis ir filmuose „Redirected“, „12 kėdžių“, „Aš žvaigždė“. 2018 m. laimėjo žurnalo „Žmonės“ nominaciją „Mylimiausias metų aktorius“.

Mantas Stonkus

Treneris irgi žmogus: M.Stonkus patikrino, ar „Žalgirio“ sirgaliai gerai pažįsta Andrea Trinchieri

Mantas Stonkus patikrino, ar ar Žalgirio sirgaliai gerai pažįsta Andrea Trinchieri žaidime „Treneris irgi žmogus“

Treneris irgi žmogus: Mantas Stonkus patikrino, ar Žalgirio sirgaliai gerai pažįsta Andrea Trinchieri

Mantas Stonkus, Oskaras Koršunovas, Inga Žuolytė, „Sesės“

Žinomi žmonės įvertino filmą „Sesės“: „Daug minčių, bet daug ir klausimų“

Gelminė Glemžaitė, Mantas Stonkus

Gelminė Glemžaitė – apie konkurenciją su Mantu Stonkumi ir vestuves: „Jos artėja“

Mantas Stonkus ir Gelminė Glemžaitė

Mantas Stonkus ir Gelminė Glemžaitė pravėrė vonios kambario duris: tualete – SPA kaip Japonijoje

Mantas Stonkus, Beata Nicholson, Žemyna Trinkūnaitė, Eglė Daugėlaitė

Lietuvos žvaigždės pasidalijo Dainų šventės prisiminimais: tapo svarbios istorijos dalimi

Mantas Stonkus

Manto Stonkaus karjeroje – naujas pokytis: „Man tai svajonės išsipildymas“

Gelminė Glemžaitė, Mantas Stonkus

Gelminė Glemžaitė – apie auksiniu šaukštu maistą valgantį Mantą Stonkų: prabilo apie jo įtaką

Mantas Stonkus, Simona Lipnė ir Airidas Jankus

„Aš tai ne kažkoks tuštutis“: kodėl jaučiame malonumą „heitindami“ garsius žmones?