„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Manų kruopos

Visos temos
Manų kruopos Astos Černės nuotr./Manų kruopų pyragas

Manų kruopos – 0,25–0,75 mm skersmens dalelėmis malti kviečių grūdai. Manų kruopos gaminamos stambiai sumalus aukščiausios rūšies kviečius ir atrinkus šviesias, maždaug 1–1,5 mm dydžio gryno endospermo daleles.

Keksiukai su obuoliais

Keksiukai, kuriems prireiks kefyro ir manų. Paskaninkit juos tuo, kas patinka

Manų košės blyneliai

Pusryčių paįvairinimui – nepretenzingi ir gardūs blyneliai su manų kruopomis

Grikių košė

Pusryčiams ar vakarienei – 10 nesaldžių košių receptų

Varškės apkepas su ryžiais

Apkepai su kruopomis: pravers ir grikiai, ir ryžiai, ir manai. 15 receptų

Apelsininiai manų kruopų sausainiai

„Aurimėlio virtuvė“: apelsininiai manų kruopų sausainiai

Grikiai

Patirtys po grikių iššūkio, skirto K.Vaištarienei atminti: nukritę kilogramai, geras miegas, dingę skausmai

Manų kruopų pyragas

4 puikūs patiekalai iš pigių produktų: nuo makaronų apkepo iki manų kruopų pyrago

Manų kruopų pyragas

Vienų mėgstamos, kitų primirštos manų kruopos: 10 receptų

Košė su karamelizuotais bananais ir medumi

Pasaulinė košės diena: 15 receptų – nuo rimtų ir sočių iki desertinių