Margarinas

Visos temos

Margarinas – dirbtiniai maistiniai riebalai sustingusios vandens ir riebalų smulkiadispersės emulsijos pavidalu. Skoniu ir kitomis savybėmis panašus į sviestą, tačiau turi daugiau nesočiųjų riebalų rūgščių ir yra šiek tiek didesnės energetinės vertės. Gaminamas iš augalinių riebalų juos hidrinant.

Cukrus

Ekspertai: dėl kokių 3 uždegimą sukeliančių ingredientų gali augti svoris?

Margarinas.

Specialistai pasisakė apie margariną: jame nėra nieko, ką žmonės vadina maistu

Sviestas

Ar pavojingi sveikatai hidrinti riebalai?

Mediniu šaukštu sukamas sviestas

A.Veryga atšaukia rekomendaciją vaikams sviestą keisti margarinu

Ant žemės nukritęs sumuštinis

Sviesto pabaiga: vietoj jo darželiuose ir mokyklose Sveikatos apsaugos ministerija nurodė naudoti margariną

Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: Lietuviško sviesto anšliusas (per Kranausko margariną)

Margarinas.

„Unilever“ parduoda margarino gamybos verslą už 6,8 mlrd. eurų

Margarinas.

Automatizacija padeda Klaipėdos margarino gamintojai „Zeelandia“ didinti gamybos apimtis

Mitybos piramidė

Sporto medicinos rezidentas: mitybos piramidė yra atgyvenusi